Sťahuj zoznam ZDARMA!

Viac ako 58 % ľudí, ktorí chodia do prírody ...

si so sebou nevezme doplnkové oblečenie a v prípade zhoršenia počasia potom znášajú následky z podchladenia.

Namiesto toho majú u seba kopec zbytočností, ktoré len zaberajú miesto v batohu a zväčšujú jeho objem a váhu.

Viac ako 85 % ľudí, nevedia čo majú v lekárničke,

ktorú majú so sebou. A treba povedať, že pôväčšinou by s ňou ani nepodávali prvú pomoc, ak by to bolo nutné.

Prečo?

No lebo lekárničku zoberú so sebou len tak pre istotu, ale príliš nad tým nerozmýšlajú a neuvedomujú si, že v prírode sa stávajú úrazy častejšie ako kdekoľvek inde a tým pádom ani to, že by mali mať základné zručnosti z poskytnutia prvej pomoci a vedieť ako a na čo použiť rôzne pomôcky z lekárničky.

Podceňujeme a ignorujeme

čas, miesto, ročnú dobu a vznik krízových situácii. Lebo s pocitom - idem len na krátku prechádzku, poznám to tam, prípadne mne sa to nestane nemyslíme na núdzové situácie.

V batohu vždy nosím pár vecí bez ktorých nejdem ani na krok. A môj zoznam mi slúži nie len keď sa balím na 5 a viac dňový pobyt v lese, ale aj na krátke jednodňové akcie.

Zadajte svoj e-mail a získajte zoznam vecí, bez ktorých my inštruktori nikam nejdeme!

 

Ako bonus získate hodnotenie a popis všetkého čo máme v batohu a prečo. Ako sa to dá využiť na sebapomoc v krýzových situáciách a za čo sa oplatí dať veľké peniaze. Alebo naopak, kde sa dá ušetriť a prečo.

 

Čo mať v batohu ?
Army Training
0
Doteraz stiahnutí

Nenechajte nič na náhodu, zadajte svoj email a my vám pošleme link, kde si ho zdarma stiahnete. Ak sa o danú oblasť zaujímate, iste vám pomôže a inšpiruje vás.

Získate  viac ako 30 ročné skusenosti výsadkára a inštruktora prežitia a špeciálneho výcviku v armáde či v civilnom prostredí.